Het gezicht achter Adapthing

Mijn naam is Roy van den Hengel. Ik studeerde in 1994 in 2 jaar als Scheikundig technoloog af, aan de TU Delft. Ik heb ruim 25 jaar ervaring op gebieden van functioneel ontwerp, project-, test- en project-kwaliteit management. De werkzaamheden waren met name gericht op proces- automatisering. Ik gaf daarnaast Masterclasses voor de domeinen Infra en Drinkwater. 

‘Ervaring betekent weinig als je jezelf niet blijft ontwikkelen en evolueren. Ik heb oog om de dagelijkse zaken te vernieuwen en te verbeteren. Inclusief mezelf.

Mijn voornaamste werkzaamheden in (industriële) automatiseringsprojecten vonden plaats in de volgende domeinen:

> Infra: 2e Coentunnel, Metro Amsterdam, Willem Friso Sluizen,

> Drinkwater: PWN, Dunea, Waternet

> Trainingen en Master classes: Infra en drinkwater

Ervaring betekent weinig als je jezelf niet blijft ontwikkelen en evolueren. Ik heb oog om de dagelijkse zaken te vernieuwen en te verbeteren. Maar verbeter nooit zaken die er in de eerste plaats niet horen te zijn.

Mijn stijl van leiding geven is coachend. Ik vertel mensen niet gedetailleerd hoe ze hun werk moeten doen. Ik communiceer het gezamenlijke doel en creëer de omstandigheden waarbinnen de mensen het werk optimaal kunnen uitvoeren. Men noemt mij een no- nonsense persoonlijkheid die altijd de realiteit in het oog houdt. Ik creëer rust in chaotische omgevingen.

Wilt U meer informatie neem dan gerust contact op: Contact pagina.