Coaching

Met de juiste coach kan een project manager, product owner, scrum master of een project medewerker naar een hoger niveau getild worden.

‘Het is voor een persoon zelf vrijwel onmogelijk objectief vast te stellen hoe deze over komt, z’n werk doet of waar verbeter punten liggen.

Denk hierbij aan het reflecteren van hun acties met een evenknie met een neutrale kijk op zaken. De coach helpt in het maken van keuzes, objectief reflecteren, constateren waar verbeter punten liggen en deze te versterken. Dat kan met directe coaching of training.

De coach zorgt voor zelfbewustzijn: hoe komt iemand (echt) over bij zijn collega’s. Door dit te weten en eventuele scherpe kantjes er af te halen verbetert de efficiëntie en het draagvlak. De persoon opereert op een hoger niveau.

De coach zorgt ervoor dat binnen alle hectiek in een project het plan gevolgd wordt en het doel niet uit het oog wordt verloren. De coach geeft de persoon zelfvertrouwen en verhoogt het zelfbewustzijn.

Ervaring

Ik heb projectmanagers, projectleiders, scrum masters, test managers en teamleden gecoacht. Hierdoor waren zij in staat om op een zelfbewuste manier hun werk efficiënter, met meer plezier en doelmatiger uit te uitvoeren.

Wilt U meer informatie neem dan gerust contact op: Contact pagina.

#Trefwoorden: Kennis, training, reflectie, relatie, advies, doelen, individu, begeleiding, ontwikkeling, motivatie, potentie, structureren, zelfbewust.